Snovi -

LUCIDNI SAN JEDNE DEVOJKE...

Autor ivanica | 30 Novembar, 2009 | read_nums (884)

  Sanjam da sanjam lucidni san

  Jutros sam rano ustala. Bilo je to jedno od onih jutra kad hodam polagano i trepćem jako usporeno jer mi svako zatvaranje očiju pruža ugodu i čežnju za toplim krevetom. Nakon 3 sata budnosti shvatila sam da moram još malo odspavati pa sam iskoristila priliku sat vremena pre odlaska na posao.
  Zaspala sam odmah i bilo je genijalno. Sanjala sam da spavam i sanjam lucidan san. Kad sam se u snu probudila više nisam bila svesna da i dalje sanjam nego sam svom dečku u snu išla da prepričavam kako sam sanjala san u kojem je on bio.

  Eto, imala sam poriv napisati ovo jer me oduševilo. Jako mi je zagonetna sama činjenica da unutar sna jedan deo jeste lucidan a drugi nije.
  Inače mi lucidni snovi nisu nepoznanica, počeli su se pojavljivati negde u dobi od 12 godina ,kad sam pročitala knjigu o tome i odlučila da želim upravljati svojim snovima. Nekad su mi se mnogo češće događali, kad sam bila opuštenija, manje pod stresom... Tada sam u snu letela, šopingirala, putovala i radila svakojake gluposti. Sadržaj ovog današnjeg lucidnog sna koji sam sanjala unutar nelucidnog sna.
  Kada uhvatim vremena pročitat ću još koju knjigu o snovima da malo uspostavim kontrolu i počnem provoditi noći mnogo se zabavljajući.

  Ustvari, svako može svaku noć otići gde hoće i raditi šta hoće...

1 Komentari & 0 Trekbekovi od "LUCIDNI SAN JEDNE DEVOJKE..."

  zdravo :)

  i sam sam postao svjestan kad sanjam-da sanjam..takvo saznanje otvorilo mi je nevjerovatne kreativne mogućnosti..kako da letim..kako da poginem i osjetim šta ima poslije smrti..kako da se izvučem iz svake situacije..

  kao klinac sam to još naučio..prvo sam imao problema sa noćnim morama..tek sam počeo da naslućujem da su to u stvari snovi,da nije realnost..pa bih onda u snu snažno tresao tijelom,ne bih li se probudio..zbog toga sam se budio sav u nevjerovatnim glavoboljama..vremenom sam naučio da se budim bez udaranja glavom o zid :)),a kasnije sam naučio i da kontrolišem snove..nažalost,danas mnogo rjeđe sanjam,a zaista bih volio..:)

  pozz

  Autor milkobl 30 Novembar 2009, 15:50
Dodaj komentar

Zapamti me

Kategorije

Arhiva

Linkovi