Snovi -

PROVERITE TEORIJU

Autor ivanica | 1 Decembar, 2009 | read_nums (941)

  Da lakše uđete u lucidne snove, treba u budnom stanju odabrati dva mesta koja znate i volite, pa pred spavanje sugerisati sebi da ćete biti budni i svesni u snu, da ćete leteti i da će se radnja sna odigrati baš na tom mestu. Tada se može javiti problem s otvaranjem očiju u snu. Naime bojaćete se da otvorite oči iz straha da se stvarno ne probudite. ZA ovaj problem ne postoji neko opšte rešenje, već se on rešava individualno.

  Ne treba se razočarati ako u ovome ne budemo odmah uspešni.

   

  Bilo bi praktično da jedno od mesta koje ste odabrali bude stan nekog vašeg prijatelja (koji neće pomisliti da ste poludeli) u kojem će on na određeno mesto (koij ste prethodno videli, dodirnuli...)
  staviti neki karakterističan predmet koji se inače tu ne nalazi. Vaš zadatak u snu je da odete na to mesto i vidite koji je predmet u pitanju.

   

   

   

  Posle buđenja treba to da napišete i opišete predmet pre provere s prijateljem. 
  Preko ove ili neke slične vežbe razvijaju se unutrašnja čula, vidovitost i telepatske sposobnosti. Treba da se naučimo da , bar ponekad, budemo svoj vodič kroz san. Ne treba verovati onima koji kažu da to mogu samo odabrani, svi to mogu, neko lakše i brže a neko...kao i za sve ostalo. Mi same sebe odabiramo ili odbacujemo. Niko drugi to ne može da uradi umesto nas.

   


Dodaj komentar

Zapamti me

Kategorije

Arhiva

Linkovi